Jak ozdobit vánoční stromeček

Vánoce opět klepou na dveře. Není proto od věci popřemýšlet nad tím, jak letos ozdobíte vánoční stromeček. Pro inspiraci vám přinášíme ochutnávku vánočních trendů pro rok 2021. Kterými vánočními ozdobami a dekoracemi tedy letos zaručeně zabodujete?

jak-ozdobit-vanocni-stromecek

Vánoční ozdoby ve zlaté barvě váš stromeček dokonale rozzáří

Jak ozdobit vánoční stromeček v roce 2021? V prvé řadě vsaďte na vánoční ozdoby ve zlaté barvě, které působí slavnostním dojmem a ze kterých vyzařuje teplo a hloubka. Kromě zlatých vánočních baněk a koulí, ale také mašlí můžete svůj vánoční stromeček nadekorovat rovněž ozdobami v barvě platiny, která je jemnějším a bledším odstínem zlaté. 

Hit Vánoc 2021: Vánoční ozdoby v modré barvě

K dalším trendům Vánoc 2021 patří bezkonkurenčně vánoční ozdoby v modré barvě. V tomto barevném odstínu vypadají stylově nejen vánoční koule a baňky, ale také mašle na stromeček.

Proč patří klasická modrá barva k hlavním barvám letošních Vánoc? Symbolizuje, klid, pohodu, harmonii i důvěru. Tato barva sluší nejen vánočním ozdobám na stromeček. V klasické modré barvě můžete prostřít také vánoční tabuli nebo si nadekorovat adventní věnec.

vanocni-koule-v-modre-barve

Moderní barevné kombinace vánočního stromku

Zajímá vás, pro jaké barevné kombinace vánočního stromku byste se měli s ohledem na nejnovější trendy Vánoc 2021 rozhodnout? Velmi trendy jsou zvláště tyto barevné kombinace:

✔ Vánoční ozdoby ve zlaté a modré barvě

✔ Vánoční ozdoby ve zlaté, stříbrně šedé a modré barvě

✔ Vánoční ozdoby ve zlaté a stříbrně šedé barvě 

Jste-li odvážní a chcete držet krok s vánočními trendy pro rok 2021, ozdobte svůj stromeček vánočními koulemi a baňkami, vánočními mašlemi a dalšími vánočními ozdobami ve zlaté, stříbrně šedé a klasické modré barvě. Tato barevná kombinace je sice odvážná, ale na Vánoce 2021 vám zaručí dechberoucí výsledek. 

vanocni-stromecek-s-modrymi-dekoracemi

Na stromeček patří také vánoční hvězda v trendy barvách

Budete-li svůj vánoční stromek dekorovat v určitých barvách, správně si vyberte také odstín vánoční hvězdy, kterou dáte přímo na jeho špičku. Jestliže jste v případě vánočních ozdob zvolili kombinaci barev ve zlaté, stříbrně šedé a klasické modré, máte v zásadě dvě možnosti barevného výběru vánoční hvězdy. Jaké to jsou? Na špičku vánočního stromečku umístěte ideálně hvězdu ve zlaté, popřípadě modré barvě. 

Trendy vánoční osvětlení a světelný řetěz: Zvolte teplé světlo

Co dále říkají vánoční trendy pro rok 2021? Pokud budete na stromeček dávat světelný řetěz či jiné vánoční osvětlení, rozhodněte se pro teplé světlo. Tato barva vánočního osvětlení je v porovnání se studeným bílým světlem svátečnější. Světelné řetězy a vánoční osvětlení s teplým světlem, kterými v letošním roce ozdobíte svůj vánoční stromek, vnesou o vánočních svátcích do vašeho domova mnohem hřejivější atmosféru.

Tip: Kromě klasických světelných řetězů můžete svůj vánoční stromeček ozdobit také světelnými řetězy s motivem hvězd či sněhových vloček.

hacky-na-vanocni-ozdoby

Na co nezapomenout? Na háčky na ozdoby

Máte již všechny vánoční ozdoby, kterými letos nadekorujete svůj vánoční stromeček? Abyste měli vánoční baňky, koule či špičky na stromeček jak zavěsit, rozhodně nezapomeňte také na háčky na ozdoby

Vyberte se ideálně velkou sadu háčků vyrobených z kovu, která obsahuje celkem 300 kusů. Díky této sadě se při zdobení vánočního stromečku nemusíte bát, že by vám nějaký háček chyběl. Navíc, když háček ze stromečku v průběhu vánočních svátků ztratíte, po ruce budete mít vždy náhradní. Váš vánoční stromeček tak stále zůstane v celé své kráse.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.