Inspirace na vánoční venkovní osvětlení: 5 tipů, které si vybrat

Hledáte inspiraci na to nejkrásnější vánoční venkovní osvětlení? Podpořte před svým domem vánoční atmosféru nádhernými venkovními světýlky. Máme pro vás 5 tipů na vánoční osvětlení, které stojí za pořízení.

vanocni-venkovni-osvetleni

Vánoční osvětlení rampouchy

Nejoblíbenějším typem LED vánočního osvětlení jsou jednoznačně rampouchy. Světelný řetěz s rampouchy je originálním venkovním osvětlením, kterým můžete ozdobit fasádu svého domu, ale i terasu nebo balkon. Vánoční osvětlení s rampouchy se vyjímá rovněž na zahradě, tímto světelným LED řetězem můžete ozdobit i pergolu, ovšem také stromy nebo keře.

Vánoční projektor

Venkovní projektor s vánočními motivy, který na fasádu domu promítá například sněhové vločky, si v posledních letech získává stále na větší oblibě. Tak proč si ho také nepořídit? Stačí, když vánoční projektor umístíte poblíž svého domu, namíříte jím pod správným úhlem na fasádu a zapnete do elektřiny. Následně si můžete užívat krásné vánoční motivy na svém domě, které projektor promítá pomocí LED světla.

Vánoční osvětlení LED: Vyzkoušejte soba se sáněmi

Hledáte další tip na vánoční venkovní osvětlení? Co říkáte třeba na svítícího soba se sáněmi? Toto oblíbené vánoční venkovní osvětlení umístěte před hlavním vchodem svého domu nebo do předzahrádky, kde udělá spoustu parády. 

Sob se sáněmi je výjimečná světelná dekorace, která okolí vašeho domu vždy nádherně rozzáří v předvánočním čase. Toto LED vánoční osvětlení je nejkrásnější v teplé žluté a studené bílé barvě. 

tipy-na-vanocni-osvetleni-venku

Vánoční osvětlení ve tvaru jelena, tučňáka nebo lišky

Nejen svítící sob se sáněmi. Stylovým vánočním venkovním osvětlením jsou také svítící LED dekorace ve tvaru jelena, tučňáka nebo lišky, které v předvánočním čase nádherně ozdobí okolí vašeho domu. 

Toto venkovní vánoční osvětlení ve studené bílé barvě má díky LED technologii velmi nízkou spotřebu energie. LED osvětlení ve tvaru jelena, tučňáka nebo lišky tak může před vaším domem vytvářet vánoční atmosféru klidně celou noc.

Vánoční světelná girlanda s malými lucernami

Toužíte po klasickém vánočním venkovním osvětlení? V tom případě si fasádu svého domu, vstupní dveře, balkon nebo terasu ozdobte vánoční světelnou girlandou s malými lucernami. I když jde o decentní osvětlení, dokáže vykouzlit tu pravou sváteční atmosféru.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.