Hygienické a efektivní - dávkovače mýdla do koupelny a kuchyně

1583841122

 

Hygienické a efektivní - dávkovače mýdla do koupelny a kuchyně

Dávkovač mýdla je konec mytí mokré mýdlové misky a nepřetržitého broušení usazenin. Velkým plusem je vyšší úroveň hygieny a lepší estetika. Dávkovač mýdla může dokonale zvýraznit styl vaší koupelny. Interiéru dodá barvu a lesk. Velký výběr koupelnových doplňků znamená, že si můžeme vybrat jejich odstíny a textury ideálně pro dlaždice nebo sanitární keramiku. Můžeme si vybrat elegantní keramické, barevné, plastové nebo silikonové dávkovače. Jak může vypadat dávkovač tekutého mýdla? Může se jednat o moderní přístroj, jako je infračervený model od společnosti WENKO.

 

Hygiena na nejvyšší úrovni - bezkontaktní dávkovače mýdla

Automatické dávkovače, které vidíme ve veřejném prostoru, jsou skvělým patentem, který zabraňuje šíření bakterií a virů mezi lidmi. Nyní můžete mít automatický dávkovač mýdla u vás doma. Náš první návrh je malé zařízení, které dáte na dřez nebo desku stejně jako tradiční dávkovač. 

dozownik_automatyczny_Wenko

Infračervený dávkovač mýdla zajišťuje maximální hygienu v kuchyni a koupelně. Aktivuje se pomocí vestavěného infračerveného senzoru. Nemusíte se jí dotýkat. Dáte ruce ven a zařízení automaticky vydá správné množství produktu. 

Perfektní do kuchyně - pohodlně si umyjete ruce, aniž byste zanechali skvrny nebo zbytky jídla. Náš dávkovač je malý a velmi pečlivě vyrobený. Jeho vzhled je minimalistický a velmi moderní. Bude vyhovovat koupelně, v níž dominují jednoduché formy a modernistické doplňky. Díky barvám vypadá nejlépe v bílé nebo černé koupelně.

 

Chytré dávkovače pro malou koupelnu

Náš druhý návrh je také bezdotykový dávkovač tekutého mýdla. Tentokrát je to zařízení, které lze namontovat na zeď. TREVISO CHROME od WENKO pracuje v infračervené oblasti - dejte mu ruce a vydá správné množství kapaliny. Díky vestavěnému infračervenému senzoru je hygiena ve vaší domácnosti opravdu vysoká. Je velký, ale nezabírá místo na dřezu nebo pracovní desce. Tento dávkovač mýdla je zvláště užitečný, pokud máte nábytkové umyvadlo. V tomto uspořádání obvykle není místo pro umístění velkého dávkovače mýdla na dřez. Přístroj je namontován na dlaždice, ale nebojte se - žádné vrtné otvory do glazury. V sadě jsou samolepicí podložky, na kterých je dávkovač připevněn k vybrané stěně.

Bez nepořádku a velmi snadně - můžete dávkovač mýdla úspěšně namontovat sami. Je napájen z baterií. Je k dispozici ve dvou barvách – bílé a stříbrné. Jeho výhodou je velká kapacita - do ní lze nalít 650 ml kapaliny najednou.

Treviso_Home

Dalším zajímavým řešením pro úsporu místa v malé koupelně je tradiční dávkovač mýdla na rukojeti. Model, který chceme navrhnout, je ve skutečnosti dávkovač mýdla a docela prostorná police v jednom. Kromě lahve se na polici hodí i houba, pokud ji chcete použít v kuchyni. Je to skvělý patent mít všehno na dosah ruky. Celek vypadá skvěle v moderní koupelně se stříbrným kováním. Dávkovač bílého mýdla bude odpovídat jakékoli barvě dlaždic na zdi.

 

Pohodlný a stylový dávkovač mýdla

Poslední návrh kombinuje zajímavý design s dlouhou životností a snadnou obsluhou. Dávkovač mýdla z plastu je návrhem pro rodinné koupelny. Kde jsou děti, a sklo a keramika nejsou nikdy v bezpečí. Přestože jsou vyrobeny z plastu, styl a kvalita provedení není horší než u modelů s keramikou. Geometrický vzor je jedním z nejmódnějších trendů koupelny v minulé sezóně. 

Taková struktura má ještě jeden úkol - je snazší uchovávat takovou láhev ve vlhkých rukou. Široké tlačítko usnadňuje používání dávkovače. Zejména malé děti to budou moci použít samy.

 

Hygiena především

Správné mytí rukou a hygiena jsou velmi důležité. Tímto způsobem se staráme o naše zdraví a pohodu. Dávkovače tekutého mýdla, zejména automatické, budou skvělé při podpoře těchto ošetření. Dámy domova ocení něco jiného - je mnohem snazší udržovat dřez v čistotě, když místo vždy mokré mýdlové nádobí, používáme elegantní dávkovač mýdla. Toto řešení také šetří - vždy používáte přesně tolik mýdla, kolik potřebujete.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.