Funkční stolek pod notebook: Který vybrat?

Hledáte funkční stolek pod notebook, který vám bude sloužit k vaší spokojenosti? Poradíme vám, který vybrat, abyste s ním byli naprosto spokojeni. Jelikož může mít funkční stolek na notebook spoustu podob, jednotlivé z nich vám postupně představíme.

jaky-funkcni-stolek-pod-notebook

Funkční stolek pod notebook jako podnos do postele

Pokud se poohlížíte po funkčním stolku pod notebook, extra spokojeni budete s dřevěným stolkem s rozkládacími nožičkami z dřeva či kovu. Tento praktický stolek je přenosný. Můžete si jej vzít kdykoliv do postele nebo jej využívat tehdy, když budete sedět na gauči nebo na křesle.

Dřevěný stolek pod notebook s posuvnými nožičkami vám umožní pohodlnou práci s laptopem, ať už budete sedět nebo ležet. Na notebooku tak můžete dle libosti pracovat, surfovat na internetu nebo hrát počítačové hry. 

Tento funkční stolek na notebook je navíc vysoce stabilní, a tak se určitě stane vaším oblíbencem pro každodenní používání. V momentě, kdy jej již nebudete potřebovat, stačí jeho nastavitelné nožičky sklopit a stolek následně schovat za postel nebo gauč.

Jednoduchý stolek pod notebook, který zapadne do vašeho interiéru

Další typ funkčního stolku pod notebook můžete například v obývacím pokoji používat i jako odkládací stolek. Vysoce designový stolek na notebook s kovovou konstrukcí a dřevěnou deskou, který skvěle zapadne do všech moderních interiérů, je určený k práci na počítači v sedě. Navíc oceníte, že i tento stolek je snadno přenosný, a tak díky němu můžete pracovat na počítači kdekoliv ve svém domě či bytě. 

jaky-prenosny-stole-pod-notebook

Podložka na notebook s komfortní pěnovou vrstvou na spodní straně

Dalším typem funkčním stolku pod notebook, který se vám bude určitě zamlouvat, je hladká a pevná podložka na notebook. Tato podložka vyrobená z kvalitní MDF desky má na své spodní straně měkkou pěnovou vrstvu, díky čemuž je podložka vysoce stabilní a bude se vám při práci na počítači velmi dobře používat.

Podložku na notebook s pěnovou vrstvou využijete v sedě na židli či křesle a položit si ji na kolena. Tento typ funkčního stolku pod notebook, který pořídíte v černé nebo bílé barvě, vám přijde vhod i během sezení v posteli nebo na gauči. Může se navíc pochlubit velkou pracovní deskou. Na tuto praktickou podložku tak pohodlně položíte nejen notebook, budete mít dostatek místa i na počítačovou myš.

A co když nebudete podložku na notebook zrovna potřebovat? Díky svému plochému tvaru vám doma zabere opravdu minimum místa. Schovat ji tak následně budete moci za gauč, postel nebo vedle křesla.

jaky-funkcni-stolek-do-loznice

Hlavní kritéria výběru funkčního stolku pod notebook 

Podle jakých kritérií vybrat funkční stolek pod notebook? Zamyslete se nad tím, při jakých příležitostech budete tento stolek používat. Jestli v sedě, ale třeba také v leže na gauči nebo v posteli. Důležitý kritériem funkčního stolku pod notebook je také jeho stabilita a pohodlné používání.

Při výběru funkčního stolku pod notebook se rovněž zaměřte na to, aby byl volně přenosný. Pozornost věnujte také jeho materiálu, barvě, kvalitě zpracování a celkovému designu. Není totiž od věci, když bude funkční stolek pod notebook stylově ladit také s ostatním vybavením vašeho domova.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.