Fotorámečky na zeď a na stůl nesmí chybět ani u vás doma

Fotky své rodiny, které si pořídíte, neuchovávejte pouze v mobilním telefonu nebo v notebooku. Zachycené snímky si nechte vyvolat a vyzdobte si jimi svůj domov i kancelář. Abyste měli své bližní stále na očích, pořiďte si rámeček na fotky, který postavíte na stůl nebo zavěsíte na zeď. Zároveň tak vytvoříte jedinečnou bytovou dekoraci. 

 

autumn-leaf-composition-with-picture-frame-copy-P6EJ8AL

 

Rámečky na fotky 10x15 a 13x18: Oblíbený standard

Evergreenem v českých domácnostech jsou fotorámečky, do kterých pohodlně vložíte fotografie o rozměrech 10x15 nebo 13x18. Tyto rámečky na fotky, které jsou vyrobeny z různých materiálů a které vynikají příjemnou barevností i designem, si doma můžete postavit na komodu, regál i noční stolek. Skvěle se vyjímají také v kanceláři na pracovním stole.

Ve fotorámečku si můžete vystavit fotky svých milovaných, které vám připomenou ty nejkrásnější momenty, které jste se svou rodinou či přáteli zažili. Zarámujte si tak stylově snímky svých dětí, fotky z dovolené, svatby nebo narozeninové oslavy. Do fotorámečku zkrátka patří ty nejdůležitější momenty vašeho života. Který typ fotorámečku o rozměrech 10x15 či 13x18 ve vašem interiéru nejvíce vynikne?

  • Klasický rámeček na fotky ze dřeva, plastu či kovu. Tomuto fotorámečku sluší i ozdobné prvky.
  • Stojací fotorámeček, který v sobě kombinuje dřevo a kov.
  • Závěsný fotorámeček, který vypadá nádherně na zdi. 

 

 

fathers-day-concept-black-and-white-photo-various-PN8R8TS

 

Rámečky vám poslouží nejen na fotky, ale také na obrázky

V rámečku nemusíte vystavovat pouze fotografie, ke kterým máte osobní vztah. Stejně tak do něj můžete umístit obrázek, který namalovalo vaše dítě, nebo pohlednici či blahopřání k narozeninám, které jste obdrželi od svých bližních. Záleží pouze na vašich osobních preferencích, co konkrétně do fotorámečku umístíte.

TIP: Rámeček na fotky zkuste využít také jako originální dárek k narozeninám. Do fotorámečku umístěte vaši společnou fotku s oslavencem a připište k ní osobní vzkaz. Obdarovanou osobu tento způsob blahopřání jistě potěší.

frame-on-a-a-green-wall-QNDVUB7 Trendy rámečky na více fotek: Oživí každou stěnu

Trendem posledních dob jsou fotorámečky, do kterých umístíte více snímků. Nejenže si díky nim na zdi vystavíte celou vaši rodinu. Rámečky na více fotek jsou originálním bytovým doplňkem, který oživí každý obývací pokoj, jídelnu, chodbu i ložnici.

Je jenom na vás, zda si na zeď umístíte designový rámeček na 11, 18, ale i 24 fotek. Tyto fotorámečky, jež společně vytvářejí originální tvar, jsou vyrobené z různých typů materiálů, nejčastěji dřeva, plastu a kovu. I v případě tohoto bytového doplňku je jenom na vás, jakou barvu a design si zvolíte. V každém případě jde o skvělý způsob toho, jak mít fotky všech svých blízkých na jenom místě.

TIP: Na stěnu však nemusíte umísťovat pouze rámečky na více fotek, které tvoří jeden celek. Nakupte si designově i barevně odlišné rámečky, kterými (na výšku i na šířku) vyzdobte například stěnu na chodbě nebo v obývacím pokoji. Váš domov tímto způsobem výrazně oživíte.

Zarámujte své vzpomínky netypicky

Své vzpomínky si můžete zarámovat také velmi netypicky. Velmi populární je například kombinace rámu, provázků a kolíčků. Do tohoto rámu tak jednotlivé fotografie připevníte pomocí kolíčků. Jistě se vám bude líbit také fotorámeček ve tvaru srdce, anebo fotorámeček ve tvaru stromu, na jehož větve si postupně zavěsíte fotky svých nejmilejších.

 

lonely-senior-woman-looking-at-photograph-KXBPSHF

 

Jak správně vybrat rámeček na fotky? Mějte na paměti tyto věci

Ačkoli by se mohlo zdát, že je výběr nového rámečku na fotky velmi snadná záležitost, zdání klame. Co konkrétně byste měli mít na paměti?

  1. Sáhněte po takovém fotorámečku, jenž odpovídá rozměrům fotky, kterou do něj chcete vložit.
  2. Zamyslete se nad tím, kam daný fotorámeček umístíte. Bude stát na stole? V tom případě se rozhodněte pro rámeček na jednu fotku. Chcete jej zavěsit na zeď? Poté si pořiďte designový rám, do kterého budete moci umístit více kusů fotografií.
  3. Fotorámeček je designovým doplňkem, který by měl stylově, barevně i materiálově ladit s vaším interiérem a dalšími doplňky. Myslete na to ještě před tím, než si rámeček zakoupíte.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.