Doplňky a potřeby pro psy - jaké vybrat?

Hledáte doplňky a potřeby pro psy? Poradíme vám, jaké vybrat, aby byl váš čtyřnohý mazlíček opravdu spokojený. Také vám dáme tipy na nejlepší hračky pro psy, se kterými si váš chlupáč užije spoustu zábavy.

jake-chovatelske-potreby-pro-psa

Chovatelské potřeby pro psy na jednom místě

Chcete svému čtyřnohému mazlíčkovi zařídit novou výbavičku? U nás jste na správné adrese, neboť v našem eshopu najdete všechny chovatelské potřeby pro psy na jednom místě. Jaké věci pro psy tedy pořídit, abyste svého chlupáče po všech stránkách náležitě vybavili?

Pelíšek pro psa: Na doma i na cesty

K základním potřebám pro psy, kterou by měl mít každý chovatel doma, je v prvé řadě pelíšek pro psa. Velikost tohoto doplňku volte s ohledem na rasu a velikost vašeho chlupáče. Vhod mu tedy přijde buď pelíšek pro psa klasických rozměrů, nebo pelíšek pro psa velký. 

Kromě pelíšku můžete svému chlupáči pořídit také pohovku pro psa nebo pohodlný polštář pro psa. A co když se svým čtyřnohým přítelem rádi a často cestujete? Pořiďte mu rovněž pohodlnou cestovní podložku.

Miska pro psy: Vybírejte podle velikosti plemena

K základním chovatelským potřebám pro psy patří také miska pro psy, jichž mějte doma v zásobě hned několik. Využijete je totiž jak na čerstvou vodu, tak na krmivo. Ptáte se, jaké jsou nejlepší misky pro psy? 

Vybírejte misky pro psy nejlépe kovové, plastové nebo keramické. Svému chlupáči můžete pořídit také silikonovou misku pro psy, která je skládací. Misky pro psy mějte doma položené jednotlivě, vložit je můžete také do speciálního stojanu na misky pro psy, odkud se nikdy nepřeklopí.

Pro jakou velikost misky pro psy se rozhodnout? Pro malá plemena jsou ideální misky pro psy o objemu 0,2-0,5 litru, pro středně velká plemena o objemu 0,7-1 litr, pro velká plemena o objemu 1-2 litry a pro největší plemena o objemu nad 2 litry.

jake-hracky-pro-psy-vybrat

Na co nezapomenout? Rozhodně na hračky pro psy

Vybíráte nové věci pro psy? Aby byl váš chlupáč v sedmém nebi, rozhodně mu nezapomeňte pořídit také hračky pro psy. Ptáte se, jaké hračky pro psa ocení váš čtyřnohý přítel nejvíce? 

Psi milují plyšové hračky, pískací hračky ve tvaru kosti, ryby, kola či kuřete, míčky nebo hračky pletené z pevných lan. Svému chlupáči můžete pořídit také interaktivní hračky pro psy například v podobě dálkového ovladače nebo podavače míčků. Velmi oblíbený je rovněž míček na šňůře pro psy. Máte doma štěně? Kromě hraček pro dospělé psy mu můžete pořídit také speciální hračky pro štěňata.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.