Díky úložným boxům na hračky je nepořádek v dětském pokoji minulostí

child-room-with-toy-bags-PW8XZ2X-min (1)

 

Děti si rády hrají, ale nerady po sobě uklízejí. Nepořádek v dětském, ale i studentském pokoji je věčný problém, který vadí zvlášť rodičům. Proto tu jsou boxy na hračky a stylové úložné boxy a kontejnery, které zajistí, že nepořádek bude během několika vteřin minulostí. Které úložné boxy a kontejnery budou obzvlášť slušet vašemu domovu?

 

Boxy na hračky jako nezbytná součást dětského pokoje

Každé dítě vám potvrdí, že ukládání hraček, her a stavebnic na původní místo je velmi náročným až otravným úkolem. Proto není od věci, když své ratolesti pořídíte do dětského pokoje několik kusů úložných boxů a kontejnerů. Právě do nich si může schovat všechny své poklady. Během chvíle tak bude mít svůj pokojík předpisově uklizený.

Do boxů na hračky však nemusí patřit směsice hraček a stavebnic. Výbavě dětského pokoje totiž můžete dát díky úložným boxům konkrétní řád. Do některého boxu tak uložte třeba plyšáky, do dalšího stavebnice a do jiného společenské hry. 

Boxy na hračky a úložné kontejnery plní v dětském pokoji i další významnou roli. Když jim dáte systém a naskládáte do nich všechny hračky a hry, ušetříte tím v dětském pokoji spoustu prostoru. Volné místo pak může vaše dítě využít dle vlastního uvážení.

Pojďme si tedy ještě jednou shrnout základní pozitiva boxů na hračky. Tato doplňková výbava by rozhodně neměla chybět v každém dětském pokoji, protože:

  • usnadňuje úklid,
  • schová všechen nepořádek,
  • slouží k úschově nepotřebných věcí,
  • umožňuje systémové řazení hraček,
  • dává ukládání hraček jistý řád,
  • umožňuje pohodlný a rychlý přístup k uschovaným hračkám
  • a šetří místo v dětském pokoji.

 

Pokj_artysty_1-min

 

Plastový box na hračky: Nejoblíbenější typ úložného řešení

Nejoblíbenějším typem úložného boxu na hračky do dětského pokoje je bezesporu velký plastový kontejner na kolečkách opatřený veselými dětskými motivy. Do tohoto typu boxu na hračky se vejde opravdu velké množství hraček, her, stavebnice, ale i knížek nebo plyšáků. Aby se na hračky neprášilo, je tento úložný box opatřený také snadno uzamykatelným krytem.

Pořádek v dětském pokoji pomůže udržovat také uzavíratelná dřevěná truhla, velký látkový koš veselým potiskem nebo sada dětských kufříků. Velmi zajímavým řešením je rovněž malá úložná skříňky s přihrádkami, do které si může vaše dítě ukládat třeba knihy.

Úložné boxy na sponky, gumičky a šperky: Vše pro malé parádnice

Pokud máte doma holčičku, v jejím dětské pokoji nemohou chybě také speciální úložné boxy s přihrádkami a šuplíky. Právě do nich si totiž uloží své poklady ve formě sponek, gumiček, náramků, náušnic či náhrdelníků. Úložné boxy na všechny tyto drobnosti a také šperkovnice ocení každá malá parádnice. Právě díky těmto speciálním úložným boxům bude v jejím pokoji rázem větší pořádek. Vaše holčička bude navíc vědět, že má všechny své poklady na jednom místě.

 

cozy-room-for-a-child-PRD7DDJ-min

 

Úložné boxy a kontejnery patří i do obývacího pokoje a ložnice

Úložné boxy a kontejnery využijete nejen v dětském pokoji. Vhodné jsou také do obývacího pokoje, ložnice, koupelny či chodby. Tedy zkrátka do každé místnosti, ve které chcete navzdory uloženým věcem zachovat pořádek. 

Do takového obývacího pokoje či ložnice si můžete vybrat opravdu stylové úložné kontejnery a boxy, ze kterých lze rázem vykouzlit zajímavý dekorační doplněk. Rozhodnout se přitom můžete pro úložná řešení různých velikostí, barev i různého materiálu.

Co se týče úložného řešení, vašemu obývacímu pokoji a ložnici budou nejvíce slušet textilní úložné krabice, které zakomponujete přímo do nábytku. V takovém obývacím pokoji však můžete z úložného řešení vykouzlit přímo samostatně stojící stylovou dekoraci. V této místnosti využijte zejména úložné dřevěné boxy a truhly, úložné dřevěné bedýnky nebo textilní koše.

Multifunkční koš s úložným prostorem: Stylový doplněk každého obýváku i dětského pokoje

Jak obývací pokoj, tak dětský pokoj můžete vybavit také stylovým multifunkční košem, který slouží také jako sedátko. Jeho větší část tvoří kovová konstrukce, vrchní část je opatřena dřevěnou deskou. Do multifunkčního koše můžete schovat plyšáky a další hračky. Jelikož umožňuje dokonalou cirkulaci vzduchu, hodí se i na úschovu polštářů.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.