Dárky ke kolaudaci - co koupit?

Jste pozvání na kolaudaci do nového bytu či domu? Pokud nevíte, co vašim hostitelům věnovat, máme pro vás několik nápadů na nejlepší dárky ke kolaudaci. Které dárky tedy zaručeně potěší?

osvedcene-darky-ke-kolaudaci

Nástěnné hodiny

Nastěhování se do nového bytu nebo domu patří k významným událostem. Jestliže jste pozváni na kolaudaci, jako dárek můžete v prvé řadě donést nástěnné hodiny velké. Tento dárek ke kolaudaci je praktický i designový zároveň. Vybírejte ideálně hodiny na zeď v neutrálních barvách a v klasickém designu, které se budou stylově hodit do každého domu či bytu.

Sklenice na víno

Dalším dárkem, který můžete zvolit ke kolaudaci, jsou jednoznačně sklenice na víno. Stylovou sadou sklenic na víno se nemůžete nikdy splést, protože tento univerzální dárek najde vždy uplatnění. Kromě dárkového setu sklenic na víno s sebou ke kolaudaci můžete vzít také láhev kvalitního vína a následně si s hostitelem společně přiťuknout.

Sklenice na whisky

Patří vaši hostitelé, kteří vás pozvali na kolaudaci, k milovníkům whisky? V tom případě jim jednoznačně uděláte radost sadou sklenic na whisky, kterou zkuste doplnit také stylovou karafou na whisky z broušeného skla nebo přímo lahví kvalitní whisky. 

Sklenice na whisky jako dárek ke kolaudaci ocení jak muži, tak ženy. V případě milovníků tohoto jedinečného alkoholického nápoje se tedy sadou sklenic na whisky vždy trefíte do černého.

sklenice-na-whisky-jako-darek

Sada hrnků na kávu

Jaký další dárek vzít s sebou na kolaudaci? Dalším praktickým, univerzálním i stylovým nápadem je sada hrnků na kávu. Hostitel bude mít z tohoto dárkového setu radost, protože jej zaručeně využije každý den. Sada hrnků na kávu totiž představuje základní vybavení každé kuchyňské linky a tohoto praktického nádobí se vyplatí mít v záloze dostatečné množství.

Přehoz na postel

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek do nového bytu či domu? Vsadit můžete také na přehoz na postel, který je dokonalým dárek k zútulnění nového interiéru. Přehoz na postel najde uplatnění nejen v ložnici, ale i v obývacím pokoji. Vyberte přitom přehoz na postel v neutrálních barvách, jako je bílá, béžová, šedá či černá, které se hodí do každého interiéru.

Ložní povlečení

Dalším nápadem na dárek ke kolaudaci je nové ložní povlečení. Hostiteli věnujte ložní povlečení v nejrůznějších barvách či motivech, zaručeně mu pokaždé uděláte radost. Ložní povlečení se řadí mezi nejoblíbenější dárky ke kolaudaci, záleží už jenom na vás, pro které se rozhodnete.

jaky-darek-ke-kolaudaci

Rámeček na fotky

Jestliže vybíráte dárek ke kolaudaci, máte spoustu možností. Jednou z nich je také rámeček na fotky. Hostitele můžete obdarovat rámečkem na jednu fotku, ale také designovým rámečkem v obdélníkovém či čtvercovém tvaru na více fotek. Rámečky na fotky se přitom budou vyjímat nejen na polici a komodě, ale také zavěšené na zdi. Tímto způsobem příjemně ozdobí zvláště obývací pokoj a ložnici.

Umělé květiny v květináči

Co dále věnovat ke kolaudaci? Například umělé květiny v květináči, které vypadají jako živé. Tento designový dárek najde využití v obývacím pokoji, na chodbě, v jídelně i v ložnici. Umělé květiny jako živé zkrášlí nový byt či dům a vdechnou mu jedinečné kouzlo. Umělé květiny v květináči jsou navíc bezúdržbové - nemusí se zalévat, stačí na nich čas od času pouze utřít prach.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.