Dárky k Mikuláši i pro dospělé! Co blízkým nadělit?

Že je Mikuláš pouze pro děti? Rozhodně je toto tvrzení omyl. V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince, kdy české domovy obchází Mikuláš se svými pomocníky čertem a andělem, si totiž zaslouží obdarovat také dospělí. Nevíte, co svým blízkým na Mikuláše věnovat? Poradíme vám.

darky-k-mikulase-pro-dospele

Dárky k Mikuláši pro dospělé? Proč ne!

Má smysl Mikuláše slavit, i když jste dospělí? Záleží jenom na vás a na vaší povaze. V každém případě milý dárek 5. prosince, tedy na Mikuláše, rozhodně neurazí nikoho. Jak dospělým ženám, tak mužům, kteří patří k členům vaší rodiny nebo jsou vašimi přáteli, v tento den připravte originální mikulášský balíček s netradičními dárky.

Ptáte se, co by měl mikulášský balíček pro dospělé obsahovat? Záleží na pohlaví, věku a zálibách obdarovaného. Zohlednit můžete také jeho případný smysl pro humor. Jako inspiraci pro vás máme ochutnávku mikulášských dárků pro ženy a mikulášských dárků pro muže, které obdarovaným 5. prosince zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Jaké dárky pro ženy k Mikuláši? Inspirujte se našimi tipy

Přemýšlíte nad tím, jaké dárky pro ženy vybrat k Mikuláši? Do mikulášského balíčku vybrané ženě rozhodně nedávejte sladkosti či ovoce, potěšte ji zcela jiným dárkem. Skvělou volbou pro ženu k Mikuláši jsou naopak bytové dekorace.

V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince svou manželku nebo přítelkyni zaručeně dostanete její oblíbenou domácí vůní nebo stylovou dekorativní svíčkou. Při výběru bytových doplňků a dekorací k Mikuláši se zkuste řídit stylem a barvou, v nichž má tato žena laděný svůj domov.

S ohledem na tuto skutečnost zkuste svou manželku či přítelkyni obdarovat 5. prosince také stylovou vázou nebo dekorativním květináčem. Krásným dárkem k Mikuláši pro ženu je rovněž dekorativní zrcadlo, které si může posléze pověsit na zeď do obývacího pokoje, jídelny, ložnice nebo chodby.

darky-pro-zeny

Čím dalším překvapit ženu 5. prosince

Jaké další dárky věnovat 5. prosince ženě k Mikuláši? Pokud vaše manželka či přítelkyně miluje šperky, krásným dárkem pro ženy je v tomto případě také šperkovnice. Právě do ní si může pohodlně uschovat všechny své cenné klenoty. 

Dalšími originálními dárky pro ženu na Mikuláše jsou rovněž stylové dekorativní polštáře nebo hřejivá deka. Svou ženu můžete na Mikuláše překvapit také praktickým dřevěným boxem na čajové sáčky, který navíc naplňte partnerčiným oblíbeným druhem čaje.

Tipy na dárky pro muže k Mikuláši

A jaké dárky věnovat na Mikuláše svému příteli či manželovi? Mikulášský dárek pro muže může mít spoustu podob. Čím svého partnera zaručeně dostanete? Do mikulášského balíčku mu přibalte například vývrtku společně s lahví vína nebo kosmetickou taštičku naplněnou jeho oblíbenou pánskou kosmetikou.

Jaké další dárky věnovat manželi či příteli k Mikuláši? Krásným dárkem je rovněž bambusový stojan na víno doplněný o vývrtku, skleničky na víno a také o několik lahví vína. Díky tomuto speciálnímu mikulášskému dárku si váš partner bude moci doma vytvořit doslova vlastní vinotéku.

tipy-na-darky-pro-muze

Další dárky pro muže k Mikuláši: Co mu 5. prosince věnovat?

Ptáte se, co dalšího darovat muži v předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince? Pokud není milovník vína, ale rád si naopak pochutná na dobrém pivu, věnujte mu třeba originální dřevěný přenosný box na pivo se zabudovaným otvírákem. 

Krásným dárkem pro muže k Mikuláši je rovněž dřevěný stolní fotbal, stylový hrnek na kávu nebo pánská zástěra na vaření. Svého partnera můžete 5. prosince potěšit také originálním půllitrem na pivo, sadou mlýnků a kořenek nebo nafukovacím polštářkem do vany.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.