Co koupit dětem k Mikuláši? Přinášíme spoustu tipů

V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince navštěvuje české děti Mikuláš, kterého doprovází čert a anděl. Nenechte čerta, aby dal vašim dětem pouze uhlí a brambory. Všechny děti do jednoho si totiž zaslouží krásný dárek. Co tedy koupit dětem k Mikuláši? Přinášíme tipy na dárky pro děti, které zaručeně potěší.

co-dat-detem-k-mikulasovi

Na Mikuláše děti obdarujte nejen ovocem a sladkostmi

Máte malé děti? V odpoledních či večerních hodinách 5. prosince je jistě navštíví vousatý Mikuláš spolu s andělem a čertem. Děti jim následně odrecitují básničku, zazpívají písničku a tuto trojici ujistí, že byly celý rok hodné. A co za to dostanou? V mikulášském balíčku naleznou pěkný dárek.

Co vlastně koupit dětem k Mikuláši? Na ty správné dárky pro děti se zaměřte již nyní. Vaše ratolesti totiž v mikulášském balíčku uvítají nejen sladkosti a ovoce, na Mikuláše je dostanete také netradičními dárky. Vyzkoušejte následující tipy.

Nejlepší dárky pro děti na Mikuláše: Hračky a plyšáci

Své ratolesti zaručeně potěšíte, když najdou v mikulášském balíčku hračky nebo plyšáky. Holčičky uvítají panenky všech velikostí, ale i kočárek pro panenku s výbavou. Kluky zase dostanete auty a autíčky, autodráhou nebo dřevěným stolním fotbálkem.

V dětském mikulášském balíčku se mohou ukrývat také stavebnice, kreativní hračky či stolní hry. Co se týče plyšáků k Mikuláši, zvolit můžete plyšáky všech velikostí. A to od malých roztomilých plyšových hraček až po velké, které vašemu dítěti poslouží v postýlce jako polštář nebo které využije jen tak na tulení. 

darky-pro-deti-na-mikulase

Dětská deka, dětský polštář nebo baldachýn jako dárek k Mikuláši? Proč ne? 

K mikulášskému balíčku můžete připojit ryze praktické věci, které váš potomek uvítá zejména ve svém dětském pokojíčku, a to konkrétně v postýlce. Kromě zmíněné velké plyšové hračky, která může posloužit jako polštář, své dítě na Mikuláše překvapte dekoračním dětským polštářem ve tvaru motýlka, mráčku, medvídka pandy, hvězdičky, jednorožce, měsíčku, srdíčka nebo korunky.

Krásným dárkem k Mikuláši je také dětská deka v holčičích i chlapeckých barvách a motivech. A jaký další dárek pro děti na Mikuláše kromě dek a polštářů zaručeně zútulní dětskou postýlku? Jsou to baldachýny v různých barvách a velikostech, které můžete v dětském pokoji zavěsit také přímo nad podlahu a vytvořit z nich na zemi spolu s polštářky a dekami úžasné místo na hraní. 

Co dále koupit dětem k Mikuláši? Stylové zařízení dětského pokoje

Přemýšlíte nad tím, jaké další dárky pro děti vybrat k Mikuláši? Své děti potěšíte i tehdy, když mikulášský balíček plný sladkostí a ovoce doplníte o stylové zařízení dětského pokojíčku. Tyto dárky přitom vybírejte s ohledem na to, jak chcete dětský pokoj zařídit.

Krásným dárkem k Mikuláši je například dětská noční lampička. Zvolit můžete klasickou stolní lampičku, ale také dekorativní noční lampičku ve tvaru medvídka, lištičky, pejska či jiného roztomilého zvířátka. U dětí jsou velmi oblíbené také nástěnné noční lampy třeba ve tvaru mráčku nebo jednorožce, které se umísťují přímo nad dětskou postel.

Čím dalším překvapit děti na Mikuláše? Například dětskou stoličkou, dětský taburetem nebo dětskou židlí. Pokud máte holčičku, která se ráda strojí a která byla celý předchozí rok hodná, 5. prosince ji obdarujte také dětským toaletním stolkem nebo šperkovnicí. Jak holčičky, tak kluci ocení rovněž klasickou tabuli na kreslení, která by jim v jejich dětském pokojíčku neměla rozhodně chybět. Tak proč je tímto dárkem nepřekvapit přímo na Mikuláše?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.