6 tipů na svatební dary - osvědčené návrhy

Přemýšlíte, jaký svatební dar pro novomanžele? Máme pro vás 6 tipů, které nevěstu a ženicha zaručeně potěší. Co dát jako svatební dar, ať už jste svatební host, svědek nebo rodiče ženicha či nevěsty?

jaky-svatebni-dar-napady

Svatební dar: Peníze

K nejoblíbenějším dárkům ke svatbě patří zaručeně peníze. A to proto, že finanční hotovost novomanželé vždy využijí podle svých představ. Nesnažte se však peníze ženichovi a nevěstě věnovat pouze v obálce, pojměte je naopak jako originální svatební dar.

Jakým způsobem tedy originálně věnovat finanční hotovost novomanželům? Papírové bankovky spolu s fotkami vložte například do fotoalba. Mince a papírové bankovky zkuste rovněž zarámovat a doplnit jedinečnou kresbou a popisem. Hotovost pro nevěstu a ženicha můžete také schovat do uzavíratelné láhve nebo vložit do keramického prasátka.

Stylový textil do obývacího pokoje

Jaké další svatební dary pro novomanžele zaručeně potěší? Nevěstu a ženicha obdarujte stylovým textilem do obývacího pokoje. Nakupte jim kvalitní deky a přehozy, nezapomeňte dále na sadu dekorativních polštářů nebo na předložku či stylový kobereček. Pokud si budou nevěsta a ženich vybavovat nové bydlení, váš dárek ke svatbě jim zaručeně přijde vhod.

Porcelánová či keramická jídelní sada

Dokonalý tip na dárek ke svatbě představuje rovněž porcelánová či keramická jídelní sada. Tento originální svatební dar novomanželé zaručeně využijí. Co vše by měla jídelní sada obsahovat? Ideálně set hlubokých a mělkých talířů, misek a také hrnků. Tento svatební dar pro novomanžele můžete doplnit také sadou solničky a pepřenky nebo sadou elektrických mlýnků na koření.

Sada luxusních příborů

Jako originální svatební dar můžete pořídit také sadu jídelních příborů, která obsahuje nůž, vidličku, lžíci a lžičku. V případě tohoto dárku ke svatbě se rozhodně nedržte při zemi. Kromě stříbrného provedení jej můžete pořídit také ve zlaté nebo bronzové verzi.

tipy-a-inspirace-na-svatebni-dar

Dekorace do bytu

Co dát ještě jako svatební dar? Nevěstu a ženicha ohromíte stylovou dekorací do bytu či domu. Co vše jim konkrétně můžete pořídit? Jako originální svatební dar ocení například stylové nástěnné hodiny, dekorativní nástěnná zrcadla nebo dekorativní nástěnný kovový obraz.

Krásný svatební dar pro novomanžele představuje rovněž designová váza, stylová stojací lampa nebo designový svícen či lucerna. Tyto originální dárky ke svatbě rovněž nezapomeňte doplnit o svatební přání, do kterého upřímně vepíšete gratulaci. Váš dárek ke svatbě tak bude rozhodně nezapomenutelný.

Luxusní povlečení

Pokud chcete vědět, jaký další originální svatební dar koupit nevěstě a ženichovi, vsaďte na luxusní povlečení. Rozhodnout se můžete jak pro povlečení na dvoulůžko, tak pro povlečení na francouzskou peřinu. Tento dárek ke svatbě by měl být v neutrálních barvách i motivech, aby perfektně zapadnul do každé ložnice.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.