6 tipů, jak relaxovat doma

Chcete si vytvořit domácí spa? Máme pro vás 6 tipů, díky kterým si budete moci doma užít jedinečnou domácí relaxaci a hýčkání. Co tedy udělat pro to, abyste si mohli doma plnými doušky zarelaxovat?

tipy-jak-na-domaci-spa

Zajistěte si relax díky vonným svíčkám

Abyste si doma mohli vychutnat opravdový relax, pořiďte si v prvé řadě vonné svíčky. Podmanivou vůni této bytové dekorace si vychutnáte nejen přes den. Vonné svíčky ve skle mají ještě větší kouzlo večer, kdy kromě libé vůně můžete sledovat uklidňující plápolání jejich plamene.

Aby toho nebylo málo, pořiďte si domů hned několik vonných svíček s vůní, která je vám nejpříjemnější. Tyto svíčky mají navíc stylový design, takže váš obývací pokoj, ložnici či koupelnu velmi příjemně oživí.

Vonné svíčky zkombinujte s aroma difuzérem

Pokud si doma chcete zarelaxovat, kromě vonných svíček se vybavte také aroma difuzérem s tyčinkami. Svůj domov si zkuste provonět třeba jasmínem, červeným ovocem nebo vanilkou. Aroma difuzér můžete používat nejen jednotlivě. Chcete-li si vytvořit skutečně jedinečné domácí spa, zkombinuje aroma difuzér s vonnými svíčkami shodné vůně. Výsledek si vaše smysly nebudou moci vynachválit!

Pusťte si relaxační hudbu

Jestliže si chcete doma zarelaxovat, domácí spa byste měli vnímat všemi smysly. Pocit jedinečné relaxace a hýčkání podpoří také relaxační hudba. Pokud se tedy chcete uvolnit a zarelaxovat, pusťte si ji a nechte se unášet jejími tóny.

Vybavte se zenovou zahradou se soškou Buddhy

Co dále podpoří vaši relaxaci? Miniaturní zenová zahrada doplněná o sošku Buddhy. Díky této bytové dekoraci u sebe zmírníte napětí, odbouráte stres a navodíte vnitřní klid. Se zenovou zahradou si totiž může volně hrát - nadekorujte ji dle libosti kamínky a přehrabujte se v ní miniaturními hráběmi.

jak-vytvorit-domaci-spa

Popíjejte svůj oblíbený nápoj

V případě, že se oddáváte relaxaci, můžete popíjet také svůj oblíbený nápoj. Je jen na vás, zda to bude kakao v hrníčku, káva v šálku nebo víno ve sklenici. Vyzkoušejte také bylinkový čaj, který napomáhá relaxaci a také navozuje vnitřní klid.

Pořiďte si vanovou polici do koupelny

Chcete si plně vychutnat domácí spa v koupelně? V tom případě si pořiďte vanovou polici z bambusového dřeva. Na tuto polici na vanu si vyskládejte aroma difuzér, vonné svíčky, občerstvení a sklenici s vínem - vše můžete doplnit také svou oblíbenou knížkou. Napusťte si dále plnou vanu s bohatou pěnou a jedinečný relax může začít!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.