3 osvědčené způsoby jak na fotografie z dovolené

Léto, které je časem dovolených, je opět nenávratně za námi. Chcete si uchovat nádherné vzpomínky na svou letní dovolenou v tuzemsku nebo u moře? Vytiskněte si fotografie, u kterých můžete vzpomínat třeba celou zimu. Pokud hledáte inspiraci, máme pro vás 3 osvědčené způsoby jak na fotografie z dovolené.

ramecky-na-fotografie

Fotografie z dovolené můžete pojmout různými způsoby

Byla by velká škoda, kdybyste fotografie z dovolené nechali uložené pouze v počítači, digitálním fotoaparátu nebo mobilním telefonu. Ty nejkrásnější fotky, na které se nemůžete vynadívat, si nechte ve specializovaném obchodě vytisknout a pak si jejich prostřednictvím vyzdobte interiér. 

Vkusně nadekorované fotky však představují krásný nápad na dárek k výročí, narozeninám či svátku. Jakým způsobem tedy můžete fotografie z dovolené pojmout?1

1. Rámečky na fotografie

Vytiskli jste si ty nejkrásnější fotky z letošní dovolené? Svůj domov či kancelář si v prvé řadě můžete vyzdobit dřevěnými rámečky na fotografie. Tento dekorativní doplněk vypadá krásně na zdi. Rozhodnout se můžete také pro stojací rámeček na fotografie, který umístíte na stole, polici či komodě.

Do rámečků na fotografie patří ty nejkrásnější momenty, které jste se svou rodinou nebo přáteli zažili na dovolené. Tyto rámečky bývají vyrobené z různých materiálů, nejčastěji dřeva, kovu a plastu. Jednotlivé velikosti, barvy a materiály rámečků na  fotografie se mezi sebou rozhodně nebojte kombinovat a vyzdobte si s jejich pomocí decentně zeď. Stylová kombinace rámečků s fotkami z dovolené perfektně oživí stěnu v obývacím pokoji, ložnici, na chodbě či schodišti.

2. Nástěnka na fotografie

Jak dále na vytištěné fotky z dovolené? Vsaďte na rámečky na více fotek neboli multi rámečky, které představují originální typ nástěnky na fotografie. Do takového multi rámečku - s ohledem na jeho velikost - se vejde rovnou až osmnáct snímků z dovolené.

Multi rámeček coby nástěnka na fotografie nemá pouze pravidelný tvar obdélníku nebo čtverce. Tato nástěnka na fotky, kterou si můžete vyzdobit stěnu v obývacím pokoji či ložnici, vypadá pěkně také ve tvaru srdce či v ledabylém seskupení rámečků.

Své vzpomínky z dovolené můžete vložit i do dalšího oblíbeného typu nástěnky na fotografie. Jde o kombinaci rámu, provázků a kolíčků. Do této nástěnky jednoduše vytištěné fotky připevníte pomocí kolíčků a pak ji můžete pověsit na zeď.

album-na-fotografie

3. Album na fotografie

Nechcete své fotky z dovolené vystavovat přímo na očích? V tom případě zařaďte vytištěné snímky do stylového fotoalba. Určitě souhlasíte s tím, že mnohem lepší jsou papírové vzpomínky, kterými si můžete kdykoliv listovat, než abyste měli fotky z dovolené uložené pouze ve svém počítači.

Rámečky, nástěnka a album: Perfektní nápad na dárek

Rámečky na fotografie, nástěnku na fotografie nebo album na fotografie, prostřednictvím kterých uchováte krásné vzpomínky na dovolenou, představují také stylový nápad na dárek. Zkuste je svým blízkým věnovat jako dárek k výročí, narozeninám nebo Vánocům. 

K tomuto originálnímu nápadu na dárek nezapomeňte navíc připsat osobní vzkaz. Obdarovanou osobu tento dárek jistě potěší.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.