10 tipů na vánoční dárky

Přemýšlíte, co pod stromeček vašim nejbližším? Přinášíme 10 tipů na vánoční dárky pro celou vaši rodinu. Čím uděláte zaručeně radost jak ženám, tak mužům? Inspirujte se u nás!

zajimave-tipy-na-vanocni-darky

Stojany na víno jako vánoční dárek pro muže

Co darovat na Vánoce partnerovi, manželovi, tatínkovi nebo bratrovi? Pokud patří k milovníkům vína, zaručeně je dostanete dřevěným stojanem na víno. Překvapte je pod stromečkem bambusovým několikapatrovým stojanem na víno, díky kterému si bude moci obdarovaný muž vytvořit doma rovnou domácí vinotéku. K dřevěnému stojanu přidejte lahve jeho oblíbeného vína a sadu skleniček na víno a váš vánoční dárek bude dokonalý!

Organizéry na kosmetiku: Skvělý tip na dárek pro každou ženu

Jaký dárek na Vánoce udělá radost vaší partnerce, manželce, ale také dceři nebo mamince? Překvapte je pod stromečkem praktickým a zároveň stylovým organizérem na kosmetiku. Darujte jim například sadu bambusových organizérů s podnosem, do kterých si budou moci uložit kosmetické štětce a make-up. Zaujme je rovněž bambusový organizér s víkem, který zvlášť v koupelně vypadá fantasticky.

Dárková sada aroma difuzéru se svíčkami: Jako vánoční dárek potěší kohokoliv

Hledáte opravdu univerzální vánoční dárek, kterým pokaždé zabodujete? Obdarujte své blízké dárkovou sadou aroma difuzéru se svíčkami na stylovém podnose. Tato souprava je designově propracovaná a úžasně voní. Při jejím výběru se samozřejmě řiďte nejoblíbenějšími vůněmi obdarovaného. Rozhodnout se můžete například pro vanilku, růži,  pačuli nebo santalové dřevo.

jaky-darek-pod-stromecek

Hřejivá deka jako ideální vánoční dárek

Poohlížíte se po vánočním dárku pro své blízké, který je praktický a který po Vánocích najde okamžité využití? Věnujte ženskému i mužskému osazenstvu své rodiny hřejivou deku, do které se každý rád během zimních měsíců zachumlá. Huňatou deku, která zahřeje, vybírejte nejlépe v neutrálních barvách. A to například v bílé, krémové, šedé, černé, béžové, měděné nebo hnědé.

Pod stromečkem potěší i termohrnek na kávu

Na Štědrý večer uděláte svým blízkým, kteří patří k milovníkům kávy, radost také termohrnkem na kávu. Právě cestovní termohrnek na kávu s sebou je ideálním vánočním dárkem jak pro ženy, tak pro muže. Obdarovat jím můžete například partnera, tátu, bratra či syna nebo také partnerku, maminku, sestru či dceru. Pokud chcete být styloví, pod stromečkem se bude vyjímat zvláště termohrnek na kávu s vánočním motivem.

Vánoční dárek pro milovníky čaje? Dřevěná krabička na čaj

Jestliže hledáte stylový vánoční dárek pro muže i pro ženy, překvapte je pod stromečkem dřevěnou krabičkou na čaj. Tento praktický doplněk, ve kterém přehledně uspořádáte čajové sáčky, má elegantní design a na kuchyňské lince vypadá opravdu stylově. Dřevěná krabička na čaj je ideálním vánočním dárkem zvláště pro milovníky a milovnice čaje.

jaky-darek-pro-nejblizsi

Pletený termofor s vánočním motivem: Skvělý vánoční dárek pro dospělé i děti

Kdo by v zimě nevyhledával útulné prostředí svého domova, ve kterém je teploučko? Právě proto je výborným vánočním dárkem, který potěší dospělé i děti, pletený termofor. Tato praktická a zároveň stylová vychytávka obdarované zahřeje během chladných zimních večerů a přinese samozřejmě úlevu také v době nemoci. Pokud chcete termofor druhým věnovat jako vánoční dárek, vsaďte na termofor s vánočním motivem stromečku, tučňáka nebo ledního medvěda.

Stylový vánoční dárek: Nástěnný fotorámeček na více fotek

Dalším vánoční dárkem, který pod stromečkem potěší ženy i muže, je nástěnný fotorámeček na více fotek. Tento stylový bytový doplněk udělá velkou parádu zvláště v obývacím pokoji, na chodbě nebo v ložnici. Obdarovaný si do něj bude moci vložit své oblíbené fotografie a zavzpomínat si jejich prostřednictvím na ty nejkrásnější zážitky.

Šperkovnice: Tip na vánoční dárky pro ženy a malé slečny

Hledáte pro svou partnerku nebo manželku skutečně originální vánoční dárek? Obdarujte ji na Štědrý večer luxusní šperkovnicí, v níž si bude následně moci přehledně uspořádat všechny svoje šperky. Jako vánoční dárek můžete zabalit také dětskou šperkovnici, která na Vánoce udělá radost vaší dceři nebo vnučce. Pokud bude v dětské šperkovnici navíc hrající a tančící baletka, dětská očka se doslova rozzáří.

Univerzální vánoční dárek: Sada hrnků s moderním potiskem

Keramických nebo porcelánových hrnků na čaj nebo na kávu není nikdy dost. Pokud svým blízkým věnujete jako vánoční dárek sadu hrnků s moderním potiskem, zaručeně je tím potěšíte. Šálek své oblíbené kávy nebo svého oblíbeného čaje si budou moci opět vychutnávat jiným způsobem. Originálně vypadají například porcelánové hrnky s bambusovým podšálkem nebo keramické šálky s potiskem ve skandinávském stylu na kovovém stojanu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.