Silvestrovské potřeby pro Šťastný Nový Rok 2024: inspirujte se a zažijte oslavu snů!

Blíží se Silvestr, a s ním přichází čas na oslavy a nové začátky. Silvestrovská noc je jedinečným okamžikem, kdy slavíme ukončení jednoho roku a přivítání dalšího. Je to čas plný radosti, naděje a zábavy. Pokud se chystáte na Silvestrovskou párty, rodinnou oslavu nebo jednoduché setkání s přáteli, měli byste mít na paměti několik klíčových potřeb, které vám pomohou udělat z tohoto okamžiku nezapomenutelný zážitek.

lahev-sampanskeho

Koktejlový shaker

Koktejlový shaker je nepostradatelným nástrojem každého profesionálního barmana. Pomáhá smíchat ingredience a vytvořit dokonalý koktejl. Pro Silvestrovskou párty si můžete připravit šampaňské koktejly, mojita nebo svěží gin a tonik. S koktejlovým shakerem to bude hračka.

Sklenice na koktejly

Pro vaše koktejly budete potřebovat stylové sklenice. Můžete vybrat z různých typů, jako jsou martini sklenice, highball sklenice nebo old-fashioned sklenice, podle toho, jaké koktejly plánujete připravit. Elegantní sklenice dodají vašim nápojům luxusní vzhled.

Barmanský set

Barmanský set obsahuje vše, co potřebujete k míchání, míchání a servírování nápojů. Zahrnuje například míchací lžíci, cedník, stříkací stříkačku a mnoho dalších užitečných nástrojů. S tímto setem budete moci připravit různé nápoje jako profesionál.

stastny-novy-rok

Silvestrovské dekorace

Silvestrovské dekorace jsou nepostradatelnou součástí každé Silvestrovské oslavy. Sáhněte po těchto dekoracích, abyste vytvořili nádhernou atmosféru:

  • Konfety a serpentiny: Vytvořte veselou a hravou atmosféru pomocí konfet a serpentín.

  • Bubliny a balónky: Balónky s číslicemi označujícími nový rok jsou stále populární a fotogenické.

  • Hvězdné nápisy: Osvětlete místnost vzkazy jako "Šťastný Nový Rok" nebo "Prosperující Nový Rok."

  • Stoly a ubrusy: Vytvořte stylový stůl s novoročním ubrusem a ozdobami.

Ledový drtič

Ledový drtič je klíčovým nástrojem pro přípravu chlazených nápojů. Změní kusy ledu na střípky, které lze snadno přidat do koktejlů nebo nápojů. Když budete mít ledový drtič po ruce, nebudete se muset starat o brusky ledu.

Koktejlové příslušenství

Pokud plánujete připravit koktejly s ozdobou, nezapomeňte na koktejlové příslušenství. To zahrnuje věci jako citrusová škrabka pro přidání citronových nebo pomerančových kůrek, koktejlové deštníčky a ozdobné nůžky na stříhání ovoce.

Flétny na šampaňské

Silvestr je tradičně spojován se šampaňským a šampaňské flétny jsou ideální volbou pro servírování šampaňského. Mají elegantní tvar a pomáhají udržet šumivost nápoje.

xmas-ci-novy-rok

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.